Tipspromenad vid Djupsundet hela September

Hammarö Naturskyddsförening ordnar en tipspromenad med några frågor om natur i Djupsundsskogen. Även du som inte är medlem i föreningen är välkommen att delta. Tipspromenaden kommer att finnas resten av september så någon dag bör väl passa. Vi lottar ut priser bland dem som svarat rätt.

Start/mål är på den gamla vägen mellan Tassbron och Djupsundsvägen (se kartan) och själva tipspromenaden är knappt en kilometer med 11 frågor. Lite knölig stig i början. Det är inga större problem att ta sig fram, men var försiktig om det har regnat, det kan bli halt. Cykla gärna dit, men det går att åka bil och parkera vid Tassbron eller Hammarö Arena.

Svar skickar du till

hammaronaturskydd@gmail.com

Vi kontaktar vinnarna, men de kommer också att finnas på https://www.facebook.com/groups/Hammaronatur

https://hammaro.naturskyddsforeningen.se/

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.