Välkomna på Hammarö Naturskyddsförenings årsmöte den 30 mars 2023 klockan 18 i Skoghalls Folkets hus, Gunnarskärssalen


Det blir förstås ett årsmöte med diverse punkter och val som ska göras. Dagordning, verksamhetsberättelse, verksamhetsplan och bokslut finns här. Någon sorts underhållning hoppas vi att kunna ordna och kaffe och macka väntar efter att dagordningen betats av.
Efterlysning: Förstärkning till styrelsen
Valberedningen har inga förslag på förändring av bemanningen av styrelsen men säger att det vore bra att utöka den med åtminstone en, men helst två, suppleanter. Det krävs inga övernaturliga förmågor, enorma kunskaper eller otrolig arbetskapacitet för att vara med i styrelsen. Hammarö Naturskyddsförening ägnar sig åt miljö- och klimatfrågor, stadsplanering och naturskydd, som berör Hammarö kommun, men har även utblick mot grannkommuner och Värmlands län. Vi försöker också att anordna utflykter, gärna i samarbete med andra föreningar såväl i som utanför Naturskyddsföreningen. Vi har tio styrelsemöten om året med uppehåll över sommaren. På de här villkoren är det klart att du säger ja till att bli suppleant i Hammarö Naturskyddsförenings styrelse. Men skulle inte uppdraget passa dig så känner du säkert någon som du tycker är som klippt och skuren för det.
Hör av dig till Åke 076-291 72 35 eller ake.n.johansson@gmail.com

Klicka här för årsmöteshandlingarna.

 

Varmt välkomna!

 

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.